Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, Varaždin
email: info@abardollar.com
 

Zašto bi American bar Dollar mogao biti najbolji restoran u Varaždinu i što to neki restoran može činiti najboljim?
Kakva je naša ponuda, čime se vodimo i što nudimo našim gostima saznajte kroz tekst.

 

Drugačiji, novi okusi

Prije svega, smatramo da se najbolji restoran mora po nečemu razlikovati od svih ostalih. Povijest restorana u Varaždinu je prilično duga, Varaždinci su poznati kao zahtjevna ´publika´ kada je hrana u pitanju pa je stoga ovdje razina usluge i kvalitete jela na prilično visokoj razini. Zagorski restorani, restorani s ribljim specijalitetima, pizzerije, slastičarnice i meksički restorani, kebabi…sve to možete pronaći u Varaždinu i sigurni smo da svi imaju štošta za ponuditi svojim gostima. Ipak, naš je tim pronašao svoje mjesto u gradu s idejom da obogati varaždinsku ponudu nečim novim – američkim okusima. Američko meso, američki hamburgeri i odresci, wrapovi (smotluljci), salate, pizze i deserti su planetarno popularni, a zahvaljujući uspjelog globalizaciji ni Amerika nije više ´na kraj svijeta´. Stoga smo se odlučili za američku ponudu, ali koja to neće biti samo na papiru jer naše meso je pripremljeno na sasvim poseban način kako bi kod nas osjetili ´pravu´ Ameriku.

 

Američki interijer

Nakon što je osmišljena i razrađena temeljna ideja, odlučili smo Ameriku oživjeti i u drugim segmentima poslovanja. Tako smo i ambijent uredili u američkom štihu, s mnogim detaljima za koje smo uvjereni kako će unutar restorana napraviti jednu drugačiju, topliju i zanimljivu atmosferu. Naravno, izgled interijera možete sami provjeriti u galeriji fotografija. Restoranom dominira drvo, a prostor je ispunjen detaljima koje nećete svakodnevno pronaći u restoranima.

 

Bogata i raznovrsna ponuda

I tako, korak po korak, ideja po ideja i otvorili smo napokon restoran po uzoru na Amere.
Danas je naša ponuda, što se hrane tiče sastavljena od 50-ak različitih jela.

Hamburgeri i steakovi su naši najbrojniji i najpopularniji ´predstavnici´. Govedina je još odavno jedan od nacionalnih simbola SAD-a kada je gurmanska kultura u pitanju, a uz većinu jela poslužujemo i pržene krumpiriće koji se tako dobro slažu uz pečeno meso. Pileći fileti, mlade salatice s mnogo različitih začina, wrapovi i toritilje su također dio jelovnika na koji smo ponosni.

Deserti poput famozne cheescake, američke pite ili snickers kolača sjajno će zaokružiti objed i zasladiti vaše nepce nakon obilnih porcija.

 

Ocijenite jesmo li najbolji restoran u Varaždinu 

Nadamo se kako ste dobili uvid u ´politiku´ American bar Dollara, a naravno da nećemo putem teksta otkriti sve detalje na koje možete naići u našem restoranu. Stoga vas pozivamo da nas posjetite u ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog 6, Varaždin i bar na kratko postanete pravi Amerikanac.

Dobar tek!

Web by eSENTIO